Transformă-ți pielea cu noua gamă anti-aging Ivatherm: upgradează-ți rutina cu 3 produse care vor reda tinerețea tenului tău

Transformă-ți pielea cu noua gamă anti-aging Ivatherm: upgradează-ți rutina cu 3 produse care vor reda tinerețea tenului tău


Trecerea anilor își pune amprenta asupra pielii, cu atât mai mult cu cât nu respectăm o rutină corectă de îngrijire și nu ne ferim de factorii de mediu dăunători.

Dacă în adolescență și la vârsta de 20 de ani, pielea este netedă, luminoasă și vibrantă, după 30 de ani, apar primele semne de îmbătrânire: linii fine, riduri, pete pigmentare.

Din fericire, există o serie de măsuri pe care le putem lua, pentru a avea o piele sănătoasă și frumoasă la orice vârstă.

Hidratarea, protecția împotriva razelor ultraviolete, alimentația sănătoasă, bogată în fructe și legume, sportul, odihna suficientă, precum și un nivel scăzut de stres ne ajută să ne bucurăm de un ten cu aspect luminos.

Însă, mai presus de acestea, rutina de îngrijire a pielii joacă un rol esențial. Ce produse folosim? Cum aplicăm produsele din rutina zilnică? Ce ingrediente sunt benefice pentru a combate semnele îmbătrânirii și cum facem alegerile corecte?

De peste 18 ani, Ivatherm, prima companie românească de dermatocosmetice cu apă termală Herculane, este preocupată de sănătatea pielii și creează constant noi produse eficiente și foarte bine tolerate de piele, folosind ingrediente cât mai naturale, sustenabile și din surse alese cu atenție.

Recent, Ivatherm a introdus pe piața cosmeticelor o nouă gamă anti-aging, ivaRG, menită să regenereze pielea matură, să prevină și să corecteze semnele îmbătrânirii.

Upgradează-ți rutina de îngrijire a pielii cu cele trei produse din gama ivaRG, care conțin ingrediente inovatoare, eficiente în prevenirea și tratarea tenului matur.

ivaRG Crema de zi regeneranta SPF

Cremă de zi regenerantă SPF30

Pentru că principalul inamic al pielii este soarele, tenul are nevoie de protecție împotriva razelor ultraviolete în fiecare zi. Datorită filtrelor solare, Crema de zi regenerantă SPF30 asigură protecție solară ridicată și previne fotoîmbătrânirea.

Crema de zi din gama ivaRG mai conține CKHLATM – complex inovator brevetat -, extract de prună Kakadu, acid hialuronic cu masă moleculară mică, extract de Swiss Pine, Lactobacillus Ferment și apă termală Herculane.

Toate aceste ingrediente contribuie la estomparea liniilor fine, a ridurilor și a petelor pigmentare, deoarece combat stresul oxidativ la nivel celular, și ajută pielea să-și păstreze sau să-și recupereze fermitatea și luminozitatea, prin stimularea sintezei de acid hialuronic și colagen.

Se aplică pe față și gât, dimineața, după etapa de curățare și cu 15 minute înainte de expunerea la soare.

ivaRG Crema de noapte regeneranta

Cremă de noapte regenerantă

Specialiștii recomandă între 7 și 9 ore de somn în fiecare noapte, pentru a ne ajuta organismul să-și revină după o zi grea. Și pielea are nevoie de repaus, în timpul odihnei aflându-se într-o stare de regenerare și reparare. Când somnul este combinat cu produsele corecte de îngrijire a tenului, pielea are doar de câștigat.

Sunt numeroase ingrediente care pot ajuta pielea să-și păstreze aspectul tânăr cât mai mult timp, însă eficacitatea lor depinde de mai multe aspecte, iar tipul de ten este unul dintre ele. Unul dintre cele mai cunoscute și utilizate ingrediente în produsele anti-aging este retinolul. Însă, unul dintre efectele adverse ale retinolului este că irită pielea, mai ales pe cea sensibilă.

Crema de noapte regenerantă din gama ivaRG conține Granactive Retinoid, o formă superioară de retinol, cu o eficiență anti-aging mai mare. Studiile au arătat că acest ingredient ajută la diminuarea ridurilor și a liniilor fine, estompează petele pigmentare, redă claritatea pielii, stimulează sinteza de colagen și are efect exfoliant benefic. În plus, nu irită pielea.

Pe lângă Granactive Retinoid, Crema de noapte regenerantă conține și:

  • unt de Shea, care fortifică bariera cutanată, hrănește și hidratează pielea;
  • acid hialuronic, care previne pierderea transepidermică de apă, pătrunde adânc în epidermă și crește fermitatea pielii;
  • Lactobacillus Ferment, care echilibrează microbiomul pielii;
  • apă termală Herculane, care protejează și calmează pielea.

Se aplică masând ușor pe față și gât, în fiecare seară, după etapa de curățare.

ivaRG Crema contur de ochi regeneranta

Cremă contur de ochi regenerantă

Știai că pielea din jurul ochilor este cea mai subțire? Drept urmare, este mai sensibilă și mai predispusă riscului de a suferi din cauza factorilor de mediu dăunători. Liniile fine, ridurile și petele pigmentare apar, mai întâi, în zona perioculară. De aceea, este important să oferi conturului ochilor protecția și îngrijirea necesare, în fiecare zi.

Crema contur de ochi regenerantă este formulată pentru a diminua liniile fine și ridurile, prin stimularea sintezei de colagen și elastină, dar și pentru a reduce cearcănele și pungile de sub ochi, prin îmbunătățirea microcirculației.

Odată cu înaintarea în vârstă, nivelul colagenului scade, ceea ce face ca pielea să-și piardă din grosime și din elasticitate. Când pielea devine mai subțire, venele sunt mai vizibile, sensibilitățile sunt mai mari, iar riscul infecțiilor, crescut.

Noua cremă pentru conturul ochilor de la Ivatherm fortifică funcția de barieră, îmbunătățește circulația și întărește rețeaua microvasculară pentru un efect anticearcăn, asigură confort pielii sensibile și are efect antiinflamator.

Printre ingredientele pe care le conține se numără acid hialuronic cu masă moleculară mică, extras de ciupercă Chaga, extras de Swiss Pine, Lactobacillus Ferment și apă termală Herculane.

Se aplică pe pielea delicată din jurul ochilor în fiecare dimineață, înainte de ivaRG Cremă de zi SPF30, și în fiecare seară, înainte de ivaRG Cremă de noapte.

Îmbătrânirea este un proces natural, care poate fi însă întârziat. Este important să ne formăm, încă dinaintea apariției ridurilor, obiceiuri bune de îngrijire a tenului, să protejăm, în fiecare zi, pielea de razele ultraviolete, de poluanți și de alți factori de mediu dăunători, să avem o dietă echilibrată, un somn odihnitor și să ne relaxăm, prin sport sau practicând hobbyurile preferate. Așa cum există numeroși factori care pot afecta sănătatea pielii, avem la îndemână o mulțime de soluții pentru a preveni îmbătrânirea prematură, iar inovațiile de pe piața dermatocosmeticelor ne ușurează această misiune.

Publicat în categoria IvaStories
Etichete ,,

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.