Ivatherm

Dr. Rucsandra Hurezeanu despre balsamul de corp Ivahidra+ pe care-l folosește zilnic

ivatherm ivahidra balsam relipidant VA

Când primul meu băiat Luca s-a născut lucram să dezvolt și să pun pe piață marca Ivatherm. La 4 luni băiețelul meu a avut primul puseu de dermatită atopică. Am căutat produse de îngrijire pentru bebeluși în farmacii și am început să studiez formule și ingrediente active care să fie sigure și eficiente. La scurt timp am lansat gama Ivahidra+, gelul de spălare emolient și creme de corp pentru piele foarte uscată și dermatită atopică, produse prescrise de dermatologi și vândute exclusiv în farmacii. Am constatat pe pielea copilului meu ce ingrediente funcționează mai bine, cum să le asociez și cât de mult.

Baia e întotdeauna un moment special pentru mamă și bebeluș, iar pentru mine era momentul preferat al zilei. Produsele pe care le-am conceput ”pentru el” îl făceau și mai special. Gelul de spălare Ivahidra+ fără parfum, fără parabeni alergenici, cu o atingere fină, delicată și blândă avea grijă de pielea sensibilă a bebelușului meu.

Astăzi suntem la o nouă generație de produse de îngrijire pentru dermatita atopică pentru toate vârstele, bebeluși, copii și adulți, creată de echipele noastre de chimiști, medici dermatologi și pediatrii pe principii solide: fără parfum, fără parabeni, fără coloranți sau alți alergeni.

Ivahidra+ Balsam relipidant conține un ingredient nou și revoluționar Ivresyl, extras dintr-o plantă originară din Asia, numită popular Barba dragonului. El reface funcția de barieră prin mai multe mecanisme: consolidează coeziunea stratului corneum prin creșterea numărului de proteine structurale, reechilibrează microbiomul pielii prin împiedicarea aderării stafilococului auriu la piele, reduce secreția unei enzime responsabile de echilibrul acido-bazic – anhidraza carbonică – crescută în dermatita atopică și inhibă enzimele proinflamatorii, îndeosebi citokinele IL8.

Studiile au arătat că Ivresyl reduce rata de recidivă cu 47% și scade intensitatea puseelor acute cu 32%.

Într-un studiu de eficiență și tolerabilitate sub control pediatric, 93% din părinți au evaluat constatat calmarea iritațiilor, a senzației de mâncărime, refacerea aspectului pielii, creșterea supleței și a elasticității pielii într-un grad de 93% .

În rutina mea de îngrijire folosesc acest produs zilnic după duș și pielea mea a devenit fină, elastică și extrem de catifelată. Sper să vă bucurați și voi de acest produs extraordinar la fel de mult cum mă bucur și eu!

Exit mobile version