our story

Ivatherm este o marcă prescrisă de dermatologi și vândută în farmacii. Produsele noastre sunt dermatocosmetice cu apă termală Herculane, special create pentru pielea sensibilă sau cu afecțiuni.

Cumpără
Rucsandra Hurezeanu

Rucsandra Hurezeanu
CEO & Fondator Ivatherm


"Am creat Ivatherm pentru că eram convinsă că este posibil să formulăm produse moderne și sigure care să trateze cu succes afecțiunile pielii."

Am crescut înconjurată de profesioniști în domeniul medical. Cu un tată medic, și o mamă farmacistă, nu a fost deloc surprinzător că le-am urmat drumul. Am studiat medicina in București, economie la Paris, am obținut un doctorat in științe medicale și am lucrat în marketing și vânzări în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din România si Franța.

De-a lungul carierei mele, am urmărit cu atenție creșterea incidenței afecțiunilor pielii, în special pe cele ale pielii sensibile. Pâna la 85% dintre adolescenți suferă de acnee, iar peste 20,000,000 de oameni suferă anual de rozacee în Europa.

Impactul emoțional al unui dezechilibru la nivelul pielii este
foarte mare. Am căutat o modalitate de a vindeca aceste afecțiuni ale pielii folosind cele mai noi descoperiri din domeniul științific și puterea naturii. Mi-am dorit ca oamenii să poată accesa cu ușurință produse sigure și eficiente, recomandate de medicii dermatologi.

Exemple de activi inovanți: Bakuchiol, Aquafiline, Aldavine, Prebiotice.

Intâlnirea cu Alain Fructus, renumit cosmetolog francez, fost președinte al Asociației Franceze de Cosmetologie, a inspirat conceptul-cheie al mărcii Ivatherm, îmbinând inovația cu tradiția care m-a ajutat să-mi transform viziunea în realitate.


Toate produsele noastre includ Apa Termală Herculane și au un efect calmant și protector asupra pielii


Natura, inima
produselor Ivatherm


Ingredientul esențial din produsele Ivatherm este Apa Termală Herculane.

De-a lungul secolelor, au apărut multe legende în jurul proprietăților acestui izvor termal. Studiile au arătat de ce acestea au mai mult decât un “sâmbure de adevăr” în ele. Pentru a afla mai multe despre această apă termală excepțională, click aici.

Expertiza lui Alain a fost esențială în găsirea formulei dermatocosmeticelor Ivatherm: Apa Termală Herculane și ingrediente active inovatoare, cu texturi potrivite, menite să ajute diferite tipuri de piele sensibilă.

Produsele noastre au fost concepute special pentru pielea sensibilă și tratează sau îmbunătățesc condiții specifice ale pielii, de la acnee la rozacee sau atopie.

Eficiența formulelor noastre sunt demonstrate cu studii clinice.

natura

Născute în România,
produse în Franța

Am ales să fabricăm produsele noastre în Franța, deoarece este țara cu cel mai înalt nivel de expertiză în industria cosmetică. Selecția ingredientelor active este atentă, riguroasă, întotdeauna din cele mai bune surse.

Combinăm expertiza laboratoarelor franceze cu beneficiile apei termale Herculane, și creăm tratamente eficiente pentru afecțiunile pielii.

GREEN IVATHERM

Avem grijă de mediu

Apa Termală Herculane este ingredientul principal al produselor Ivatherm. Prețuim acest dar minunat al naturii și credem cu tărie că este datoria noastră să protejăm mediul înconjurător, acționând responsabil.

Ambalaje reciclabile, din
surse regenerabile

Obiectivul nostru este să ne asumăm și mai multă responsabilitate în alegerea ingredientelor și ambalajelor Ivatherm, în așa fel încât produsele noastre să fie cât mai naturale, sustenabile, din surse sigure pentru mediu.

O provocare semnificativă a impactului nostru asupra mediului o reprezintă ambalajele pe care le folosim – tuburile, flacoanele și cutiile produselor cosmetice.

De aceea, suntem în plin proces de implementare a unui program de înlocuire a recipientelor de plastic exclusiv cu ambalaje bio, produse din trestie de zahăr, tranziție estimată la 2 ani.

Plasticul de origine vegetală este obținut din etanol extras din trestia de zahăr și este un ambalaj 100% reciclabil, din surse regenerabile. Folosirea lui ne permite să reducem amprenta de carbon a fiecărui recipient cosmetic cu aproape 80%.

Cu grijă și respect față de natură

De asemenea, cartonul și hârtia folosite în produsele și materialele noastre sunt obținute de la furnizori certificați PEFC. Certificarea PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification, garantează conformitatea și sustenabilitatea managementului pădurilor și a lanțului de custodie a lemnului folosit în produsele care poartă această marcă.

În felul acesta avem certitudinea că impactul nostru asupra pădurilor planetei este redus, controlat și sustenabil și generațiile viitoare se vor bucura în continuare de păduri virgine, precum cele din jurul Băilor Herculane.

Planul de acțiune prin care ne propunem să ne consolidăm angajamentele referitoare la sustenabilitate, resursele planetei și incluziune este în continuă dezvoltare.

Ne dorim să vă bucurați de produsele noastre de îngrijire, știind că au fost realizate responsabil, cu grijă și respect față de natură, de planetă și de dumneavoastră.

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.