Ivatherm lansează un nou produs pentru pielea cuperozică cu roșeață. Încearcă Rosederm BB Cream SPF30!

Ivatherm lansează un nou produs pentru pielea cuperozică cu roșeață. Încearcă Rosederm BB Cream SPF30!


Înroșirea pielii, cunoscută în mediul științific sub denumirea eritem, este o problemă de care se lovesc toți oamenii la un moment dat în viață. Cauzele pot fi diverse: de la arsuri solare și reacții alergice până la afecțiuni ale pielii, precum rozaceea.

Rozaceea este una dintre cele mai comune afecțiuni ale pielii. Cuperoza este faza incipientă a rozaceei, când apar primele simptome, respectiv înroșirea bărbiei, nasului, obrajilor și frunții. La început, simptomele apar și dispar. Primele manifestări ale rozaceei apar, de regulă, după vârsta de 30 de ani.

Pe măsură ce rozaceea se agravează, bărbia, obrajii, nasul și fruntea sunt tot timpul roșii. Mai mult decât atât, vase mici de sânge se dilată, apare acea numită „pânză de păianjen“.

Cu toate că rozaceea nu este o afecțiune gravă, care să pună viața în pericol, ea poate avea un impact puternic asupra stimei de sine. Potrivit unor sondaje efectuate de National Rosacea Society, o organizație non-profit, americană, care oferă informații și sprijin persoanelor care suferă de rozacee, aproape 70% dintre cei care au această afecțiune consideră că din cauza rozaceei le-a scăzut încrederea și stima de sine.

Deși cauza rozaceei nu este cunoscută, prin urmare nu există un tratament specific care să ducă la vindecarea acestei afecțiuni, există mai multe abordări dermatocosmetice care să amelioreze simptomele.

Rosederm BB Cream SPF30 pentru piele cuperozică cu roșeață este cel mai nou produs Ivatherm care reduce roșeața, iritația, numărul și dimensiunea venelor mici vizibile ale pielii sensibile cu rozacee.

BB Cream SPF30 pentru piele cuperozică cu roșeață face parte din gama Rosederm, destinată pielii reactive, cu roșeață temporară sau persistentă. Principalul ingredient al gamei este Aldavine 5X™, un complex de alge brune și roșii cu rol protector al integrității microcapilarelor pielii și al structurii matricei dermice.

De ce să introduci Rosederm BB Cream SPF30 în rutina de îngrijire a feței?

Rosederm BB Cream SPF30 pentru piele cuperozică cu roșeață are mai multe beneficii pentru piele, printre cele mai importante numărându-se:

 • reducerea roșeții și iritației;
 • diminuarea numărului și dimensiunii venelor mici vizibile ale pielii sensibile cu rozacee;
 • îmbunătățirea microcirculației periferice;
 • prevenirea apariției altor vase capilare vizibile;
 • mentinerea integrității matricei dermice și a structurii capilarelor;
 • asigurarea protecției solare;
 • prevenirea degradărilor cutanate induse de radiațiile ultraviolete.

Deoarece conține pigmenți cosmetici, nuanța pielii este uniformizată, devenind mai luminoasă. Rosederm BB Cream SPF30 pentru piele cuperozică cu roșeață are finisaj mat și catifelat. În plus, are acțiune antiinflamatoare, reparatorie, calmantă și antiiritantă asupra pielii foarte fragilizate.

Care sunt ingredientele cheie ale Rosederm BB Cream SPF30?

Rosederm BB Cream SPF30 pentru piele cuperozică cu roșeață conține, pe lângă ingredientul vedetă al gamei, Aldavine 5X™, alți compuși care hidratează, calmează și oferă protecție pielii cu roșeață.

Iată care sunt ingredientele principale din compoziția Rosederm BB Cream SPF30:

 • Aldavine 5X™ este un complex polizaharidic de alge brune și alge roșii, cu rol protector al integrității microcapilarelor pielii și al matricei dermice. Algele marine au proprietăți antioxidante și protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi, susțin hidratarea și elasticitatea pielii. Aldavine 5X™ din noul produs Ivatherm pentru piele cuperozică cu roșeață încetinește degradarea fibrelor de colagen și elastină, previne dilatarea capilarelor și îmbunătățește microcirculația. Totodată, reduce senzația de căldură, specifică pielii cu rozacee.
 • Dextransulfat este un ingredient cu acțiune antiinflamatoare și calmantă. Reduce edemul pielii iritate și diminuează senzația de „piele care ține“. Are rol hidratant și decongestionant.
 • Alfa-Bisabolol este un extract natural care nu provoacă alergii pielii sensibile. Are un puternic efect antiinflamator, antiseptic și antibacterian. De asemenea, Alfa-Bisabololul este puternic agent de hidratare.
 • Filtrele solare SPF30 au acțiune sinergică pentru a proteja pielea împotriva radiațiilor ultraviolete. Soarele puternic se numără printre factorii agravanți ai rozaceei. Expunerea la soare poate duce la înroșirea pielii, ca urmare a arsurilor solare, însă poate agrava și simptomele unor afecțiuni, inclusiv ale rozaceei. Filtrele solare SPF30 din compoziția Rosederm BB Cream SPF30 pentru piele cuperozică cu roșeață asigură o protecție solară ridicată pentru pielea sensibilă.
 • Apa termală Herculane are proprietăți calmante și antiiritante dovedite științific. Beneficiile pe care apa termală le are asupra pielii sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Un ingredient nelipsit în produsele Ivatherm, apa termale Herculane are efect protector asupra microbiomului pielii și este foarte bogată în minerale și oligoelemente.
 • Pigmenții cosmetici acoperă roșeața și sporesc luminozitatea pielii lăsând un finisaj mat. Produsele de make-up sunt folosite frecvent de persoanele care suferă de diverse afecțiuni ale pielii, precum acneea și rozaceea, pentru a ascunde imperfecțiunile. Datorită pigmenților luminatori pe care Rosederm BB Cream SPF30 îi conține poți renunța la machiaj, lăsând pielea să respire, întrucât roșeața va fi estompată după aplicare cremei.
 • Unt de Shea, cunoscut și sub denumirea unt de Karitè, contribuie la hidratarea și nutriția pielii, prin aportul de vitamine și acizi grași esențiali care măresc suplețea straturilor celulare. Esterii vegetali ai untului de Shea au proprietăți antiinflamatoare, iar cantitățile mari de vitamine A și E pe care le conține îl fac să aibă o puternică activitate antioxidantă. Nu în ultimul rând, untul de Shea reduce inflamația, iritația pruritul și favorizează cicatrizarea.
Roseata pe piele

Când și cum să folosești Rosederm BB Cream SPF30?

Dacă pielea ta este sensibilă, reactivă cu roșeață, Rosederm BB Cream SPF30 este pentru tine!

Crema din gama Rosederm se aplică dimineața, după curățarea feței. Poate fi folosită, în siguranță, pe toate tipurile de ten. Aplică o cantitate potrivită pe față și decolteu și masează până se absoarbe complet.

Pentru a obține rezultate cât mai bune, este recomandat să-ți completezi rutina cu celelalte produse pentru pielea sensibilă, cu roșeață, din gama Rosederm.

De pildă, dimineața, înainte de a aplica Rosederm BB Cream SPF30, curăță fața cu Rosederm Apă termală micelară anti-roșeață.

Rosederm BB Cream SPF30 pentru piele cuperozică cu roșeață este, de asemenea, o excelentă bază de machiaj.

Rozaceea este o afecțiune a pielii care poate apărea, în etape, pe tot parcursul vieții. Principalul simptom, înroșirea feței, care se manifestă în stadiul incipient, cunoscut și sub numele cuperoză, poate fi controlat, într-o oarecare măsură, cu ajutorul dermatocosmeticelor potrivite. Încearcă noul produs din gama Rosederm pentru piele cuperozică cu roșeață și vei simți, încă de la prima folosire, efectele benefice ale ingredientelor sale asupra pielii.

Publicat în categoria Produse noi
Etichete ,,,

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.