Fără pete pigmentare, printr-o rutină de îngrijire zi-noapte. Descoperă noul Ivawhite Fluid de noapte depigmentant cu Acid Glicolic 5,5%!

Fără pete pigmentare, printr-o rutină de îngrijire zi-noapte. Descoperă noul Ivawhite Fluid de noapte depigmentant cu Acid Glicolic 5,5%!


Petele pigmentare reprezintă o problemă comună a pielii, iar cauzele apariției sunt variate: de la expunerea la radiații ultraviolete la schimbările hormonale. Procesul natural de îmbătrânire este, de asemenea, un factor determinant pentru hiperpigmentare. Cu toate acestea, o rutină adecvată de îngrijire a pielii, atât ziua, cât și noaptea, contribuie la prevenirea și estomparea petelor pigmentare.

Pentru a te bucura de un ten luminos și sănătos cât mai mult timp, este important să urmezi pașii principali din rutina de îngrijire: curățare, hidratare, protecție solară și exfolierea pielii.

Persoanele în vârstă sunt mai predispuse la apariția petelor pigmentare, din cauza îmbătrânirii pielii și a expunerii la soare de-a lungul vieții. Și femeile însărcinate sunt în categoria de risc. Schimbările hormonale din timpul sarcinii pot duce la apariția melasmei, cunoscută și sub denumirea „masca sarcinii“.

Cu toate că îngrijirea pielii este necesară la orice vârstă, alegerea produselor cosmetice potrivite și integrarea corectă a lor în rutina zilnică este cu atât mai importantă în anumite etape ale vieții (la vârsta adultă, în perioada sarcinii).

Pete maronii pe piele

Cum a abordat Ivatherm hiperpigmentarea?

Petele pigmentare sunt acele zone mai întunecate decât restul pielii. Acestea pot varia ca mărime și formă și pot apărea pe orice parte a corpului, dar sunt mai frecvente pe față. Petele pigmentare sunt rezultatul unei supraproducții de melanină, pigmentul care dă culoare pielii. Ele pot fi cauzate de expunerea la soare, de schimbările hormonale, de îmbătrânirea pielii sau ca urmare a unor leziuni ale pielii.

Gama Ivawhite din portofoliul Ivatherm este formulată pentru corectarea tulburărilor de hiperpigmentare. Produsele acoperă toate mecanismele de depigmentare: acționează atât asupra cheratinocitelor, cât și asupra melanocitelor.

Deoarece pielea are nevoie de îngrijire zi și noapte, Ivatherm a completat gama Ivawhite cu un nou produs pentru tratarea petelor pigmentare: Ivawhite Fluid de noapte depigmentant cu Acid Glicolic 5,5%.

Pentru că în timpul zilei pielea este expusă la o mulțime de factori de stres, cum ar fi razele UV, poluarea și machiajul, sănătatea și aspectul său general pot avea de suferit. De aceea, îngrijirea pielii în timpul nopții este la fel de importantă precum cea din timpul zilei.

În timpul nopții, pielea intră într-un proces intensiv de regenerare celulară. Celulele pielii sunt mai active când dormi pentru a reface țesuturile deteriorate. Prin urmare, aplicarea produselor cosmetice adecvate nevoilor și tipului de ten în timpul nopții poate contribui la accelerarea procesului de regenerare celulară, lăsând pielea luminoasă și sănătoasă.

Astfel, cu noul produs Ivawhite Fluid de noapte depigmentant îți poți crea o rutină completă – de zi și de noapte – pentru prevenirea și tratarea petelor pigmentare.

Gama Ivawhite conține:

 • Ivawhite Cremă depigmentantăcrește luminozitatea și netezește aspectul pielii cu pete hiperpigmentare, reduce numărul, dimensiunea și intensitatea culorii petelor, melasmei și hiperpigmentarii postinflamatorii.
 • Ivawhite Ser depigmentant intensiv uniformizează și îmbunătățește strălucirea și radianța feței, stimulează dispariția petelor hiperpigmentare și previne reapariția lor.
 • Ivawhite Fluid de noapte depigmentant cu Acid Glicolic 5,5% estompează și elimină petele hiperpigmentare, prin accelerarea reînnoirii celulare, și reduce petele pigmentare, prin inhibarea tirozinazei umane și a producției de melanină.

Pentru cine este potrivit Ivawhite Night Fluid?

Noul produs din gama Ivawhite este potrivit pentru toate tipurile de piele sensibilă cu pete hiperpigmentare, indiferent de vârstă sau de tipul de pigmentare.

Petele de vârstă, melasma sau semnele post-acneice pot fi estompate cu ajutorul Ivawhite Fluid de noapte depigmentant.

Produsul se aplică seara, după curățarea tenului. Este recomandată aplicarea produsului pe față și gât, de trei ori pe săptămână. Pentru potențarea rezultatelor, este indicat ca Ivawhite Fluid de noapte depigmentant să fie folosit alternativ cu produsele Ivawhite Ser depigmentant intensiv și Ivawhite Cremă depigmentantă, care pot fi aplicate și în timpul zilei.

Deoarece conține acid glicolic, Ivawhite Night Fluid deschide porii și face pielea mai sensibilă la radiațiile ultraviolete. Astfel că, în fiecare dimineață, indiferent de anotimp și de condițiile meteorologice, pielea are nevoie de protecție solară. Prin urmare, aplică o cremă cu factor de protecție solară, ca să îți protejezi pielea de radiațiile ultraviolete și să potențezi efectele benefice alenoului produs Ivatherm pentru pete pigmentare.

Ivawhite Fluid de noapte depigmentant este formulat fără parabeni ori coloranți, cu o textură ușoară, hipoalergenică.

Ivawhite Night Fluid de la Ivatherm

De ce să introduci Ivawhite Night Fluid în rutina de îngrijire a feței?

Petele pigmentare pot fi prevenite dacă folosești în mod regulat produse destinate protecției solare, cu spectru larg de acoperire și cel puțin SPF 30. Totodată, limitarea timpului petrecut la soare este o măsură preventivă.

Nu în ultimul rând, folosirea în rutina zilnică a produselor care conțin ingrediente active, precum acidul glicolic și niacinamida, poate ajuta la prevenirea și tratarea petelor pigmentare.

Fluidul de noapte Ivawhite cu Acid Glicolic 5,5% depigmentează, uniformizează și oferă luminozitate pielii. Conține, pe lângă acid glicolic, niacinamidă, 4-n-butilrezorcinol, unt de Shea, acid hialuronic și apă termală Herculane.

 • Acidul glicolic accelerează ciclul de reînnoire a pielii (turnover celular) și regenerarea acesteia. Este un exfoliant chimic, care îndepărtează stratul exterior de celule ale pielii și sebumul, lăsând pielea luminoasă și catifelată.
 • Niacinamida reduce petele pigmentare, prin inhibarea transferului melanosomilor către cheratinocite. Totodată, niacinamida susține producția de colagen, ceea ce ajută la întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii, responsabil pentru apariția petelor pigmentare.
 • 4-n-butilrezorcinol reduce petele pigmentare, prin inhibarea tirozinazei umane și a producției de melanină. Testele au arătat că 4-n-butilrezorcinol iluminează, uniformizează și estompează petele pigmentare.
 • Untul de Shea hidratează și hrănește pielea, datorită vitaminelor și acizilor grași esențiali pe care îi conține (acid cinamic, ce oferă protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, și vitaminele A și E, care au proprietăți antioxidante și susțin dezvoltarea celulelor pielii).
 • Acidul hialuronic previne pierderea transepidermică de apă, pătrunde adânc în epiderm și crește fermitatea pielii. În plus, acidul hialuronic contribuie la sinteza colagenului.
 • Apa termală Herculane protejează pielea, are proprietăți antioxidante și inhibă procesul inflamator de la nivelul pielii, calmând-o.

Când pielea este bine hidratată și protejată de radiațiile ultraviolete, riscul de apariția a petelor pigmentare este mai mic.

Introdu Fluidul de noapte Ivawhite cu Acid Glicolic 5,5% în rutina de îngrijire a pielii și, în scurt timp, vei observa că:

 • petele pigmentare se estompează;
 • nuanța pielii devine uniformă;
 • aspectul pielii este vizibil îmbunătățit;
 • pielea este mai bine hidratată;
 • celulele moarte ale pielii sunt eliminate mai rapid;
 • procesul de regenerare celulară accelerează.

Creează-ți o rutină de îngrijire completă, prin folosirea produselor destinate tratării tulburărilor hiperpigmentare atât în rutina de dimineață, cât și în cea de seară. Descoperă gama Ivawhite și bucură-te de un ten luminos și o nuanță uniformă a pielii, în fiecare zi!

Publicat în categoria IvaStories,Noutăți,Produse noi

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.