Ivatherm

Inovația care tratează pielea foarte uscată

ivatherm ivahidra baume balsam intens

Bebe are „buburuze” pe față, corp și brațe? Fratele lui mai mare suferă din cauza eczemelor care îi provoacă mâncărime? Tu nu te simți confortabil să-ți expui brațele din cauza pielii extrem de uscate? Dermatita atopică este cauza. Soluția este Ivahidra+ Baume, cea mai recentă inovație Ivatherm, care calmează, hidratează și reface pielea foarte uscată.

Dermatita atopică (eczema) este o afecțiune cronică ce provoacă înroșirea pielii, inflamație și senzație intensă de mâncărime (prurit). Dermatită înseamnă “inflamație”, iar atopia se referă la o tendință genetică de a dezvolta boli alergice, cum ar fi dermatita atopică, rinita alergică (febra fânului) și astmul alergic.

Afecțiunea debutează foarte rar la vârstă adultă, 50% din cazuri fiind descoperite înainte de primul an de viață și 30% din cazuri manifestându-se între 1 și 5 ani. Estimările specialiștilor arată că între 10 și 20% dintre copii și până la 3% dintre adulți suferă de dermatită atopică, prevalența bolii fiind în creștere.

Cercul vicios al dermatitei atopice

Dermatita atopică usucă pielea, îi afectează rolul de barieră protectivă și favorizează pătrunderea alergenilor în epidermă.

Sistemul imunitar, mai reactiv decât ar trebui în cazul afecțiunilor alergice, reacționează violent la acești alergeni, deoarece îi percepe ca fiind inamicii săi și rezultatul se vede sub forma unor leziuni cutanate (roșeață, vezicule, edem, erupții cutanate, cruste). Apoi apar mânăcărimea intensă, scărpinatul (grataj), zgârieturile și bariera cutanată este afectată din nou, rezultând o sensibilizare a pielii.

Astfel, cercul vicios al dermatitei atopice se rostogolește ca un bulgăre de zăpadă culminând cu puseuri, episoade acute, și recidive severe care afectează calitatea vieții.

Adio, cerc vicios!
Bună, cerc virtuos!

Vecinul „de treabă” al cercului vicios este cercul virtuos, care arată ca o spirală sau un arc, dacă îl privești din lateral. Expresia “cerc virtuos” pleacă de la înțelegerea naturii circulare a lumii în care trăim și presupune o evoluția pozitivă către rezultate dincolo de așteptări.

Exact ceea ce ne dorim și în tratarea dermatitei atopice – rezultate dincolo de așteptări.

Deci cum putem face ca cercul vicios sa devină un cerc virtuos?

Identificăm ce funcționează deja. Pornim schimbarea din acele locuri în care există suficiente resurse și practici pozitive, sănătoase, de apreciat.

În cazul dermatitei atopice, ne concentrăm pe obiceiurile sănătoare precum evitarea unor substanțe iritante, alergenii, folosirea țesăturilor din bumbac și utilizarea zilnică a produselor emoliente, hidratante.

De altfel, emolienții sunt considerați ajutoarele din prima linie, terapia de bază în tratarea acestei afecțiuini. Dermatita atopică nu se vindecă complet, însă poate fi ținută sub control cu ajutorul produselor emoliente potrivite.

Inovația Ivahidra+ Baume

Inovația Ivahidra+ Baume este ideală pentru îngrijirea pe termen lung a pielii sensibile a bebelușilor, copiilor și adulților. Noua formulă oprește mâncărimea, calmează iritația și hidratează pielea în profunzime.

Emolientul Ivahidra+ Baume are o acțiune 360° asupra cercului vicios al dermatitei atopice.

Eficiența sa este dovedită clinic, părinții confirmă îmbunătățirea calității vieții după folosirea tratamentului, iar medicii dermatologi îl recomandă deoarece:

Produsul este recomandat atât pentru față cât și pentru corp, nu conține parabeni, săpunuri sau parfum.

Balsamul se aplică pe toată suprafața corpului de două ori pe zi, pe pielea curățată în prealabil cu Ivahidra+ Gel de Spălare emolient. După aplicare, pielea rămâne fină, elastică, cu aspect vizibil îmbunătățit.

Se recomandă utilizarea pe termen lung pentru distanțarea puseurilor sau în asociere cu tratamentul medicamentos.

IVRESYL, ingredientul inovator

Ingredientul inovator al Ivahidra+ Baume este IVRESYL. Acesta este extras dintr-o plantă recunoscută în medicina tradițională chineză, Ohiopogon japonicus, care are beneficii extraordinare în tratarea pielii atopice.

IVRESYL este un activ natural sigur, hipoalergenic, perfect tolerat de pielea sensibilă. El îmbunătățește hidratarea, restabilește funcția de barieră a pielii, inhibă răspunsul inflamator, calmează și reduce considerabil recidiva dermatitei atopice.

Alți activi care susțin eficiența formulei sunt:

Toate acestea au un efect: antiinflamator, antimâncărime, antirecidivă.

Dr. Rucsandra Hurezeanu despre inovația Ivahidra+ Baume

Dr. Rucsandra Hurezeanu a creat împreună cu cercetătorii și specialiștii Ivatherm un produs eficient și așteptat atât de părinți cât și de medicii dermatologi, după cum povestește doctorul: „Am creat acest produs pentru a întrerupe cercul vicios al dermatitei atopice. Aceasta este cea mai comună condiție dermatologică la copii, cu o incidență de 10-20%, și cu un impact negativ major în calitatea vieții. Am descoperit un activ cosmetic care stimulează sinteza proteinelor structurale ale pielii, reglează pH-ul și echilibrul fluidelor, refăcând funcția de barieră a pielii, profund alterată în dermatita atopică.

Împreună cu activi hidratanți inductori și emolienți vindecarea și ameliorarea dermatitei atopice are loc mai rapid și recurența este mult diminuată. Nu în ultimul rând, refacerea microbiomului cutanat despre care se vorbește tot mai mult astăzi, contribuie și el la ameliorarea acestei afecțiuni. Sunt bucuroasă că am reușit să creăm un produs extrem de eficient și de așteptat de cei care suferă de această afecțiune și de medicii dermatologi„, mărturisește dr. Rucsandra Hurezeanu.

Ivahidra+ Baume, acțiune 360°, 24 din 24, 365 zile

Ivahidra+ Baume are o acțiune 360°, 24 de ore din 24, 365 zile pe an.

Bebe adoarme liniștit. La fel fratele lui mai mare. Și tu. 🙂

Exit mobile version