Ivatherm

Inovație în curățarea pielii: Aquafil Hydra spumă demachiantă

Aguafil Hydra spuma demachianta

Curățarea feței este cel mai important pas în ritualul de îngrijire a tenului, chiar dacă poate părea cel mai puțin atrăgător. Înainte de a aplica serumul sau crema, pielea trebuie să fie perfect curată, să poată absorbi ca un burete ingredientele active. Pentru a curăța tenul eficient și delicat, specialiștii Ivatherm au lansat o inovație în curățarea pielii care protejează microbiomul, Aquafil Hydra spumă demachiantă.

Ce este microbiomul pielii și de ce este important să-l protejăm?

Pielea, cel mai mare organ al corpului uman, este colonizată de miliarde de microorganisme precum: bacterii, fungi, acarieni și virusuri care compun microbiota sau microbiomul pielii. Acest ecosistem invizibil este format din micro-organisme benefice, flora saprofită sau bacteriile bune și dăunătoare și flora patogenă sau bacteriile rele.

Microbiomul pielii protejează organismul împotriva infecţiei, ne protejează de agresorii din mediu, ajută la vindecarea rănilor, menţine aspectul normal şi umiditatea pielii și comunică cu sistemul nostru imunitar. Echilibrul microbiomului este esențial pentru sănătatea corpului uman, așadar este foarte important să păstrăm o floră sănătoasă și diversă, folosind acele produse care îl protejează.

Beneficiile spumei demachiante Aquafil Hydra

Aquafil Hydra spumă demachiantă curăță delicat orice tip de piele, chiar și cea mai sensibilă, protejează microbiomul pielii și hidratează tenul.

Inovația în curățarea pielii Aquafil Hydra spumă demachiantă conține Lactobacillus Ferment, un postbiotic rezultat din fermentarea acidului lactic, cu efect pozitiv asupra microbiomului pielii. Acesta stimulează creșterea bacteriilor bune, purifică pielea de bacteriile rele și întărește bariera hidrolipidică, protejând împotriva iritațiilor. Alte ingrediente organice care îmbogățesc formula inovatoare sunt: Aloe Vera Bio, apă de flori de portocal Bio, glicerină vegetală și Apa Termală Herculane, ingredientul-cheie din fiecare produs Ivatherm.

Tipuri de piele

Ai tenul sensibil? Preferi să folosești un singur produs de curățare și eviți dischetele demachiante care îți irită pielea?
Spuma demachiantă Aquafil Hydra este hipoalergenică, fiind recomandată pentru pielea sensibilă. În plus, nu conține săpun, parabeni sau parfum. Textura sa fină curăța tenul blând, îl calmează și il hidratează, lăsând pielea netedă și catifelată.

Pielea ta este normală, mixtă sau uscată? Îți place să acorzi mai mult timp curățării tenului? Pune în practică un ritual de îngrijire în 3 pași simpli. Demachiază tenul cu loțiune micelară. Aceasta conține micele ce asimilează particulele de praf și sebum, curățând delicat chiar și machiajul waterproof. Spală-te pe față cu Aquafil Hydra Spumă demachiantă pentru a proteja filmul hidrolipidic al pielii și pentru a reechilibra flora bacteriană și apoi pulverizează Apa Termală Herculane, care calmează, hidratează și are efect antioxidant asupra pielii.

Gata, pielea perfect curată, proaspătă și luminoasă e pregătită pentru cremă.
Și pentru complimente.

Exit mobile version