Îngrijire a pielii cu nutricosmetice. Ivatherm lansează nutricosmetice pentru sănătatea și tinerețea pielii

Îngrijire a pielii cu nutricosmetice. Ivatherm lansează nutricosmetice pentru sănătatea și tinerețea pielii


Produsele dermatocosmetice de la Ivatherm sunt formulate pentru toate tipurile de piele și pentru tratarea celor mai comune probleme cutanate. Însă, pentru a ne asigura că pielea ta are parte de o îngrijire completă, lansăm noi produse care să susțină sănătatea pielii: suplimentele alimentare.

Cunoscute și sub denumirea nutricosmetice, suplimentele alimentare dedicate frumuseții reprezintă un trend în ascensiune și au rolul de a completa rutina de îngrijire a pielii.

Pe lângă produsele dermatocosmetice folosite în rutina zilnică, un rol important în îngrijirea pielii îl au și nutriția, suplimentele alimentare, odihna, exercițiile fizice și nivelul scăzut de stres. Când pielea primește nutrienți și energie din surse diverse, rezultatele favorabile nu întârzie să apară.

Suplimente cu colagen si elastina

Alimentația și suplimentele nutritive pentru sănătatea pielii

O nutriție adecvată este un factor care influențează în mod direct bunăstarea, sănătatea și aspectul pielii.

Pentru că pielea este mereu supusă unor schimbări, fie din cauza mediului înconjurător, fie a fluctuațiilor hormonale ori procesului de îmbătrânire, are nevoie de nutrienți care să o ajute să-și mențină funcția de barieră de protecție.

În mod ideal, toți nutrienții de care organismul are nevoie sunt obținuți din alimentație. O dietă echilibrată presupune consumul zilnic de legume, fructe, cereale integrale, produse leguminoase, produse lactate, pește și carne slabă.

Însă, cercetările arată că dieta zilnică nu acoperă necesarul de vitamine și minerale de care pielea are nevoie pentru a-și menține starea de sănătate, mai ales pentru că multe dintre alimentele procesate – atât de consumate în ultimii ani – nu conțin o cantitate suficientă de nutrienți esențiali. Și astfel e nevoie de o suplimentare a acestora. Soluția este la îndemână: suplimentele alimentare completează dieta zilnică.

Un supliment alimentar este un produs consumabil, care are ca scop completarea dietei. Acesta este o sursă concentrată de vitamine și/sau minerale ori de alte substanțe cu efect nutritiv sau de altă natură.

Suplimentele alimentare de la Ivatherm pentru o piele sănătoasă și tânără

Pentru a completa rutina de îngrijire a pielii, Ivatherm lansează suplimentul alimentar Collagen Elastin pentru pielea matură.

Ivatherm Collagen & Elastin

Collagen Elastin este un supliment alimentar special conceput pentru a menține fermitatea și elasticitatea pielii, reduce riscul de apariție a liniilor fine și a ridurilor și numărul celor deja existente, îmbunătățește hidratarea, susține producția de colagen și elastină și hrănește părul, pielea și unghiile.

Suplimentul alimentar anti-aging de la Ivatherm conține peptide de colagen și elastină de origine marină, obținute prin hidrolizare enzimatică din piele de pește, extracție naturală, fără solvenți.

Colagenul este o proteină importantă pentru sănătatea pielii. Produs în mod natural de organism, colagenul reprezintă 30% din totalul proteinelor din corp și 70% din totalul proteinelor din derm. După vârsta de 30 de ani, nivelul de colagen natural începe să scadă, motiv pentru care este nevoie de suplimentarea lui din surse externe.

Elastina este, de asemenea, o proteină cu rol esențial în menținerea sănătății pielii. Reprezintă aproximativ 2% până la 4% din substanța uscată din dermul adulților și are rol structural, contribuind la legarea fibrelor de colagen. Principala funcție a elastinei este să îi ofere pielii elasticitate, ceea ce înseamnă că o ajută să revină la forma inițială în urma unei deformări.

La fel ca în cazul colagenului, fibrele de elastină se deteriorează odată cu înaintarea în vârstă. Diferența majoră între cele două proteine structurale ale pielii este că fibrele de colagen se pot regenera, în schimb cele de elastină, nu. De aceea, este cu atât mai multă nevoie de suplimentarea lor prin dietă și nutricosmetice.

Suplimentul Collagen Elastin mai conține și L-lizină (un aminoacid esențial, care asigură producția endogenă de colagen și stabilizează lanțurile de colagen), vitamina C obținută din Acerola (un nutrient esențial, pe care corpul nu-l poate produce, motiv pentru care e nevoie de un aport extern, și care este esențial în sinteza colagenului), dar și zinc (care are acțiune antiinflamatoare și calmantă asupra pielii).

Administrat conform indicațiilor, Collagen Elastin luptă eficient împotriva semnelor îmbătrânirii pielii, diminuând liniile fine și ridurile și stimulând vindecarea eventualelor leziuni de la nivelul epidermei.

Rezultatele unui studiu despre acțiunea colagenului și a elastinei asupra semnelor de îmbătrânire au arătat că ridurile s-au redus în proporție de 19% la subiecții cărora li s-au administrat colagen și elastină, spre deosebire de cei din grupul placebo, cărora li s-a administrat maltodextrină și la care s-a observat o creștere cu 28% a numărului de riduri.

Mai mult decât atât, la sfârșitul studiului s-a constatat o menținere a efectului de reducere a numărului de riduri observat în primele 28 de zile, evidențiind astfel efectul protector de lungă durată al suplimentului alimentar.

Îndulcit cu glicozide steviol din Stevia și îmbogățit cu o aromă naturală de fructe de pădure, Collagen Elastin este solubil în apă și ușor de administrat pe cale orală. Se recomandă 1-2 plicuri pe zi din suplimentul Collagen Elastin de la Ivatherm. Peste conținutul unui plic se adaugă 150 ml de apă rece, se amestecă până la dizolvarea completă și se bea imediat.

Collagen Elastin este recomandat alături de rutina IvaRG, însă poate fi utilizat și împreună cu produsele din gamele UNA sau Glykolift.

Publicat în categoria IvaStories
Etichete ,

Coș

0 produse

Nu ai niciun produs în coș.