Coș

0 produse în total

Niciun produs în coș.

Bine ai venit în lumea Ivatherm!

Cuvânt de la fondatoarea noastră, Dr. Rucsandra Hurezeanu

Am crescut inconjurata de profesionisti in domeniul medical. Cu un tata medic si o mama farmacista, nu a fost deloc surprinzator ca le-am urmat drumul. Am studiat medicina in Bucuresti, economie la Paris, am obtinut un doctorat in stiinte medicale si am lucrat in marketing si vanzari in unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din Romania si Franta.

Pielea sensibila

De-a lungul carierei mele, am urmarit cu atenție cresterea incidentei afectiunilor pielii, in special pe cele ale pielii sensibile. Pana la 50% dintre oameni sufera de alergii si piele sensibila, din cauza poluarii, a alimentatiei nesanatoase sau stresulului.

Impactul emotional al unui dezechilibru la nivelul pielii este foarte mare.

Stiinta combinata cu natura

Am cautat o modalitate de a vindeca aceste afectiuni ale pielii folosind cele mai noi descoperiri din domeniul stiintific si puterea naturii. Mi-am dorit ca oamenii sa poata accesa cu usurinta produse sigure si eficiente, recomandate de medicii dermatologi.

Exemple de activi inovanti: Sytenol, Aquafiline, Aldavine, Prebiotice.

Intalnirea cu Alain Fructus, renumit cosmetolog francez, fost presedinte al Asociatiei Franceze de Cosmetologie, a inspirat conceptul-cheie al marcii Ivatherm, imbinand inovatia cu traditia care m-a ajutat sa-mi transform viziunea in realitate.

Natura, inima produselor Ivatherm

Ingredientul esential din produsele Ivatherm este apa termala Herculane.

De-a lungul secolelor, au aparut multe legende in jurul proprietatilor acestui izvor termal. Studiile au aratat de ce acestea au mai mult decat un “sambure de adevar” in ele. Pentru a afla mai multe despre această apa termala exceptionala, click aici.

Combinații inovatoare pentru rezultate de succes

Expertiza lui Alain a fost esentiala in gasirea formulei dermatocosmeticelor Ivatherm: apa termala Herculane si ingrediente active inovatoare, cu texturi potrivite, menite sa ajute diferite tipuri de piele sensibila.

Produsele noastre au fost concepute special pentru pielea sensibila si trateaza sau imbunatatesc conditii specifice ale pielii, de la acnee la rozacee sau atopie.

Nascute in Romania, produse in Franta

Am ales sa fabricam produsele noastre in Franta, deoarece este tara cu cel mai inalt nivel de expertiza in industria cosmetica. Selectia ingredientelor active este atenta, riguroasa, intotdeauna din cele mai bune surse.

In felul acesta, combinind expertiza franceza si apa termala Herculane, am reusit sa cream produse exceptionale de care se bucura femeile din intreaga lume. 

Brandul Ivatherm

Ivatherm în jurul lumii

Prima companie romaneasca de produse dermatocosmetice s-a lansat pe piata in 2005. Astazi, produsele Ivatherm sunt prezente in 15 tari de pe glob si noi tari se alatura in fiecare an.

Obiectivul nostru este sa combinam ingrediente naturale cu ingrediente active inovatoare, pentru a realiza cele mai bune produse pentru sanatatea pielii. Este incredibil cat de mult se poate schimba starea de spirit si viata unei persoane atunci cand aceasta se simte si arata bine in pielea ei.

Continuam sa inovam, sa invatam si sa ne dezvoltam atat in Romania cat si la nivel international.
Si ne dorim sa ajutam femeile din toata lumea sa traiasca o viata mai buna.

Sustenabilitatea, pilon esențial în viziunea Ivatherm

Apa termală Herculane este ingredientul principal al produselor Ivatherm. Prețuim acest dar minunat al naturii și credem cu tărie că este datoria noastră să protejăm mediul înconjurător, acționând responsabil.

Obiectivul nostru este să ne asumăm și mai multă responsabilitate în alegerea ingredientelor și ambalajelor Ivatherm, în așa fel încât produsele noastre să fie cât mai naturale, sustenabile, din surse sigure pentru mediu.

 

Ambalaje reciclabile, din surse regenerabile

O provocare semnificativă a impactului nostru asupra mediului o reprezintă ambalajele pe care le folosim – tuburile, flacoanele și cutiile produselor cosmetice.

De aceea, suntem în plin proces de implementare a unui program de înlocuire a recipientelor de plastic exclusiv cu ambalaje bio, produse din trestie de zahăr, tranziție estimată la 2 ani.

Plasticul de origine vegetală este obținut din etanol extras din trestia de zahăr și este un ambalaj 100% reciclabil, din surse regenerabile. Folosirea lui ne permite să reducem amprenta de carbon a fiecărui recipient cosmetic cu aproape 80%.

Cu grijă și respect față de natură
De asemenea, cartonul și hârtia folosite în produsele și materialele noastre sunt obținute de la furnizori certificați PEFC. Certificarea PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification, garantează conformitatea și sustenabilitatea managementului pădurilor și a lanțului de custodie a lemnului folosit în produsele care poartă această marcă. 

În felul acesta avem certitudinea că impactul nostru asupra pădurilor planetei este redus, controlat și sustenabil și generațiile viitoare se vor bucura în continuare de păduri virgine, precum cele din jurul Băilor Herculane.

Planul de acțiune prin care ne propunem să ne consolidăm angajamentele referitoare la sustenabilitate, resursele planetei și incluziune este în continuă dezvoltare.

Ne dorim să vă bucurați de produsele noastre de îngrijire, știind că au fost realizate responsabil, cu grijă și respect față de natură, de planetă și de dumneavoastră.

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Rucsandra Hurezeanu

Founder & CEO

Brandusa Popescu

Executive Manager

Diana Grajdan

National Sales & Marketing Manager

Catalina Georgescu

Marketing Manager

Andreea Bucovineanu

PR Specialist

Dan Captaru

Medical Manager

Doru Dinu

Capability Manager

Dan Popa

Supply Chain Manager

Cristina Tanase

Production Coordinator

Raluca Moisi

Regulatory Affairs Specialist

Mihaela Bularca

Marketing & Sales Manager Middle East

Elena Maurer

International Sales & Marketing Director, Asia Pacific

Luna Nicolae

Marketing & Sales Manager Europe

Laura Banu

Economic Manager

Ramona Teleaga

Data Analyst

Manuela Cherejy

Content Creator

Alex Prăjișteanu

Head of Digital Marketing

Din activitatea Rucsandrei

Rucsandra a primit o gamă largă de premii pentru contribuțiile sale ca antreprenor și ca femeie de afaceri. Citeva dintre ele:

  • Top 100 cele mai puternice femei din România – Premiu în Revista de Afaceri 2018
  • Premiul pentru Internaționalizarea afacerii – Revista de Afaceri 2018
  • Premiul pentru Inovația în afaceri – Revista Forbes 2013
  • Femeia Inspirațională a anului – Asociația Femeilor 2016

Rucsandra este în prezent și Vicepreședintele Organizației Patronale a Industriei Cosmetice din România.