Coș

0 produse în total

Niciun produs în coș.

Akne Kit No imperfection – pentru piele acneică

Piele grasă, predispusă la acnee

Acneea este o afecțiune cronică ce necesită îngrijire corespunzătoare și multă răbdare din partea pacientului, dar și a medicului. Relația medic-pacient este foarte importantă atunci când tratăm un adolescent sau adult cu acnee.
În ultima perioadă, la cabinet vin mulți pacienți care se plâng de ten gras, cu tendință acneică, fără a avea neapărat leziuni specifice de acnee (papule, pustule, comedoane). În aceste cazuri apelez la tratamentul specific de la Ivatherm, Ivapur K.
Acesta conține mici cantități de acid salicilic și acid lactic, octopirox, alfabisabolol, dar și apă termală Herculane, întâlnită în toate produsele Ivatherm. Aceste ingrediente fac din produsul Ivapur K un tratament ce reglează secreția de sebum, dar acționează și împotriva bacteriei care cauzează acneea (Propionibacterium Acnes).
Crema se prezintă sub formă de tub de 30 ml și se aplică de 1-2 ori pe zi, atât la pacienții cu ten gras constituțional și tendință acneică, cât și în pauzele tratamentului medicamentos anti-acneic sau în cazul acneei ușoare.

Dr. Florina Cătălina Bucur

Medic Specialist Dermatolog