Ivatherm

SOS Skincare kit pentru vacanță: ce produse n-ar trebui să-ți lipsească din bagaj

Kit pentru vacanta produse cosmetice necesare

Călătoriile sunt benefice pentru menținerea unei stări bune de sănătate. Studiile au arătat că vacanțele sunt necesare, întrucât reprezintă o modalitate eficientă de a-ți îmbunătăți starea de spirit și condiția fizică, precum și de a diminua nivelul de stres.

Rutina zilnică poate deveni apăsătoare, de aceea, la un anumit interval de timp, este indicat să îți planifici o vacanță, în care să te relaxezi și să-ți încarci bateriile. Fără sarcinile stresante de la locul de muncă, fără grija facturilor și a problemelor cotidiene, o vacanță este un moment de răsfăț de care organismul are nevoie.

Însă, pentru a te bucura din plin de călătoriile tale, este important să planifici cu minuțiozitate fiecare detaliu care ți-ar putea da peste cap planurile. De la bagaje la itinerariu, fiecare aspect al unei vacanțe este important.

În perioada concediului, echilibrul organismului poate fi perturbat, iar pielea poate avea de suferit. Condițiile meteorologice, nivelurile de poluare, radiațiile ultraviolete și alimentația sunt doar câțiva dintre factorii care pot afecta starea de sănătate a pielii. Mai mult decât atât, rutina de îngrijire este, de multe ori, neglijată în timpul călătoriilor.

Pentru a te asigura însă că te vei bucura din plin de concediu și, în același timp, vei avea grijă de pielea ta, este necesar să urmezi câțiva pași simpli.

Prin urmare, cu toate că o vacanță reprezintă o evadare din rutina zilnică, la unele obiceiuri n-ar trebui să renunți, iar un stil de viață sănătos trebuie menținut și în timpul concediului.

Dacă biletele de avion sunt cumpărate, itinerariul e stabilit și deja începi să îți pregătești bagajul iată câteva produse cosmetice pe care ar fi bine să le iei în vacanță, pentru a-i acorda pielii tale îngrijirea de care are nevoie:

Produse cosmetice de curățare

Primul pas din rutina de îngrijire a pielii este curățarea. Atât dimineața, cât și seara, pielea trebuie să fie bine curățată, înaintea aplicării produselor cosmetice de protecție și a machiajului. Cu ajutorul șampoanelor, gelurilor și loțiunilor de curățare, dar și a spumelor demachiante, impuritățile, murdăria și excesul de sebum sunt îndepărtate. Astfel, pielea va fi mai fină și catifelată, pregătită pentru a absorbi mai bine produsele cosmetice adecvate nevoilor tale.

Dintre produsele Ivatherm, poți pune în bagajul de vacanță spuma demachiantă Aquafil Hydra, ideală pentru toate tipurile de piele. Este o loțiune ce se transformă într-o spumă ușoară, care îndepărtează impuritățile de pe față, ochi și buze, în timp ce protejează microbiomul pielii și o hidratează.

Dacă ai pielea sensibilă cu roșeață și scuame, recomandarea noastră este Ivadermaseb Gel de curățare calmant. Acest produs curăță fără să usuce pielea, reglează descuamarea, calmează iritațiile și decongestionează zonele seboreice cu roșeață și scuame.

În cazul în care te numeri printre persoanele cu pielea sensibilă, mixtă sau grasă, ar trebui ca skincare kitul de vacanță să cuprindă Ivapur Gel de curățare purifiant, întrucât curăță fața fără să usuce și reglează secreția de sebum, oferind o senzație de prospețime și confort.

Produse cosmetice de hidratare

Fără o hidratare adecvată, pielea își pierde strălucirea, devine uscată și poate apărea senzația de mâncărime. În timpul călătoriilor, pielea este expusă unor factori de mediu care o pot deshidrata. Poluarea, razele ultraviolete, aerul prea umed sau prea uscat sunt doar câteva dintre cauzele care pot duce la deteriorarea pielii.

Hidratarea este o etapă necesară în rutina de îngrijire și presupune folosirea serumurilor sau a cremelor care să protejeze pielea de daunele cauzate de radicalii liberi.

Nu uita să adaugi în bagajul de călătorie produsele cosmetice preferate, pentru a avea grijă de pielea ta.

Aquafil Hydra Ser Hidratant este recomandat pentru toate tipurile de piele sensibilă și deshidratată. Acest produs oferă hidratare imediată și de lungă durată straturilor profunde ale pielii, având o formula de două ori mai concentrată în ingrediente hidratante de ultimă generație, precum Aquaphyline, dar și peptide și acid hialuronic.

Dacă ai pielea uscată și deshidratată, Aquafil Hydra Rich Cremă Hidratantă este produsul potrivit pentru tine, deoarece hidratează intens, redând senzația de confort pielii, care devine fermă și elastică, având un aspect neted și luminos.

Nu în ultimul rând, în bagajul de vacanță poți pune Aquafil Hydra Light Cremă Hidratantă, dacă ai pielea deshidratată, normală sau mixtă.

Produse pentru protecție solară

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că razele ultraviolete au efecte negative asupra pielii. Pe lângă faptul că pot provoca arsuri solare, radiațiile UV sunt responsabile și de apariția petelor pigmentare și a ridurilor. Sunt, așadar, principalul factor de risc pentru îmbătrânirea prematură a pielii, dar și pentru dezvoltarea cancerului de piele.

Protecția solară este necesară pe tot parcursul anului. Folosirea unor produse cosmetice cu factor de protecție solară (SPF) de cel puțin 30 și cu spectru larg de protecție ar trebui să devină o obișnuință, pentru că astfel pielea este protejată de razele UVB și UVA.

Cu cel puțin 30 de minute înainte de a ieși din casă, trebuie aplicate produse cu factor de protecție solară, drept urmare acestea nu trebuie să lipsească din bagajul de călătorie.

Crema hidratantă pentru față SPF50+ este primul produs ce oferă protecție solară 360°: UVA, UVB, IR (radiațiile infraroșii) pentru pielea sensibilă uscată și deshidratată, iar Mat Dry Touch Fluid SPF50+ ofertă protecție solară foarte ridicată pentru pielea sensibilă, mixtă sau grasă. Pentru că nu doar tenul are nevoie de protecție, ci întregul corp, adaugă în kitul de vacanță și Laptele de corp SPF50+.

Produse pentru mici leziuni

Fii pregătit pentru orice provocare și ia cu tine în călătorii produse cosmetice care să te ajute să ai grijă de pielea ta, în orice situație. Nu lăsa micile accidente să îți strice vacanța și asigură-te că ai la îndemână remediul potrivit pentru a trece mai ușor peste eventualele julituri, zgârieturi ori tăieturi.

Cicaderm Crema reparatoare pe bază de Mimosa Tenuiflora contribuie la vindecarea rapidă a leziunilor pielii și reduce riscul formării cicatricilor. Aplicată imediat pe leziune, crema oprește sângerarea, reduce inflamația și ajută la reconstrucția integrității pielii.

Nu în ultimul rând, Apa Termală Herculane Spray este un produs cosmetic de nelipsit în orice călătorie, fiind benefic tuturor tipurilor de piele. Apa termală are numeroase proprietăți, printre care calmarea pielii iritate, hidratarea în profunzime a acesteia, diminuarea aspectului porilor dilatați și prevenirea încărcărcării lor cu impurități. De asemenea, are un puternic efect antioxidant, prevenind și atenuând acțiunea radicalilor liberi asupra tenului.

În concluzie, pentru a avea pielea sănătoasă și luminoasă pe tot parcursul vacanței, nu renunța la rutina zilnică de îngrijire și asigură-te că pui în bagaj produsele cosmetice potrivite nevoilor tale. De asemenea, în timpul sejurului, urmează o dietă echilibrată și bucură-te de un somn odihnitor.

Exit mobile version