Ivatherm

Puterea apei De ce să folosești apa termală Herculane în rutina ta zilnică de îngrijire?

apa termala

Ecosistemul în care trăim astăzi se schimbă dramatic. Poluarea, alimentația, stresul, stilul de viață modern au dus la creșterea numărului de persoane cu piele sensibilă sau alergii.

De altfel, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) suține că 50% din populația planetei va acuza alergii în următorii ani și majoritatea oamenilor vor avea piele sensibilă.

O abordare holistică a acestei situații presupune să folosim alimente cu proprietăți antiinflamatoare, cum ar fi legumele și fructele, vitamine și suplimente alimentare antioxidante și, în egală măsură, produse cosmetice cu ingrediente active antiinflamatoare. Unul dintre acești activi cosmetici antioxidanți, antiiritanți și antiinflamatori extrem de eficienți este apa termală.

Fiecare apă minerală termală sau termo-minerală este unică, deoarece compoziția de minerale și oligoelemente e diferită de la un izvor la altul.

Apa izvorului termo-salin Herculane, folosită în produsele Ivatherm, are o concentrație semnificativă de minerale și oligoelemente esențiale pentru piele: magneziu, calciu, cupru, zinc, fier, mangan și seleniu, fiind recunoscută pentru efectul său calmant.

Mai mult, proprietățile sale antiinflamatoare au fost demonstrate recent într-un studiu clinic realizat și coordonat de Prof. Dr. Călin Giurcăneanu, Președintele Societății Române de Dermatologie: reducerea roseții, edemului și temperaturii pielii la aplicarea apei imediat după procedura dermatologică.

Pacienții aflați sub supraveghere medicală au raportat reducerea senzației de usturime, arsură și durere imediat după aplicarea apei termale în spray.

Sprayul cu apă termală Herculane este recomandat în rutina zilnică de îngrijire a pielii imediat după demachiere. Apa termală trebuie pulverizată pe față de la 15 centimetri, lăsată să acționeze 1-2 minute și apoi îndepărtată cu un șervețel prin tapotare ușoară.

Exit mobile version