Ivatherm

La mulți ani, Ivatherm!

ivatherm ani blov

15 ani. 15 țări. 3 continente.

1 milion de cosmetice pe an. 65 de produse. 21 de game.

Un ingredient minune: apa termală Herculane.
Vă mulțumim pentru încredere!

Luna aceasta Ivatherm împlinește 15 ani.

Am făcut primii pași, ca toată lumea, cu puțini oameni aproape. Puțini, dar foarte dedicați, care fac parte și astăzi din echipa noastră. Apoi am crescut organic, sănătos, și ni s-au alăturat o mulțime de persoane care ne apreciază, avem o echipă de 50 de profesioniști și produsele noastre se vând în 15 țări, pe trei continente.

Când am început această călătorie nu ne-a lipsit încrederea. În 2005, primele șase produse cosmetice apăreau pe rafturile farmaciilor. Știam că avem ceva unic de oferit, ceva ce merita să ajungă la cât mai mulți oameni din întreaga lume.

Secretul nostru? Un ingredient natural și eficient: apa termală Herculane, pe care toate produsele noastre o au în compoziție. Specială datorită concentrațiilor ridicate de minerale și oligoelemente esențiale pentru vitalitatea pielii, aceasta a intrat repede în topul preferințelor clientelor noastre și în cel al publicațiilor de lifestyle și frumusețe.

În doar un an, produsele noastre erau distribuite în 1500 de farmacii din întreaga țară. Restul, cum se spune, e istorie – dar, am putea adăuga, și geografie: de la an la an, am ajuns în noi și noi țări, de la Republica Moldova și Croația la Vietnam, China și Qatar.

La Ivatherm, iubim natura, iubim tehnologia, dar mai ales echilibrul între cele două. La ingredientul de bază, apa termală Herculane, adăugăm constant noi și noi ingrediente naturale, inovatoare, și formule ingenioase, brevetate de cercetători din întreaga lume.

În 2008, am integrat pentru prima dată într-unul din produsele noastre Aquaphyline, un extras din panseluța sălbatică ce stimulează sinteza de aquaporine, descoperire recompensată cu Premiul Nobel pentru Chimie.

Zece ani mai târziu, lansam Toleriskin, o gamă „microbiome friendly”, una din cele mai importante inovații actuale din cosmetologie, menită să trateze pielea sensibilă intolerantă. Dermatocosmeticele noastre sunt prescrise și recomandate de medicii dermatologi în tratarea pielii sensibile, cu intoleranțe sau alergii și a unor afecțiuni precum: acneea, rozaceea, dermatita atopică, dermatita seboreică și petele pigmentare.

A fost un parcurs pe care l-am străbătut cu entuziasm, deschidere permanentă la inovație și grijă la la starea de bine a clienților noștri. Ca urmare, de la cele șase cosmetice lansate la început, am ajuns să avem azi 65 de produse, în 21 de game diferite.

Suntem bucuroși că am adunat în jurul nostru oameni profesioniști, pasionați și inspirați, care cred, ca și noi, că frumusețea se ascunde în mici detalii.
Și ne face plăcere să ne gândim la rețeaua noastră internațională ca la o familie: de la cercetătorii francezi, cu care am conceput formulele noastre, la colaboratorii noștri, care au contribuit la globalizarea brandului Ivatherm și dermatologii care recomandă produsele noastre peste tot în lume.

Astăzi suntem în top cinci cele mai importante companii de dermatocosmetice din România, continuăm să inovăm, să învățăm și să ne dezvoltăm atât în țară cât și la nivel internațional. Pentru ca femeile din toată lumea să trăiască o viață mai bună.

Vă mulțumim că faceți parte din povestea noastră!

Exit mobile version